Tors hammer Geofysiske våpen, en realitet eller science-fiction?

«Bare noen få nordmenn har hørt om haarp-teknologi. Enda færre av dem har hørt om denne teknologiens negative sider for planeten Jorden og dens livsformer. Nesten ingen vet om at det finnes haarp-anlegg på norsk jord.
Haarp-teknologi er fremtidens teknologi på godt og ondt. Denne boken handler om hva som, dessverre, kan være ondt med denne teknologien. Denne teknologien er skjult og hemmelig og det
finnes tegn på at teknologiens onde hensikter har blitt brukt og brukes i dag i Norge. Det er taushet om det hos den norske regjeringen. Mulige ofre eier ikke ord og de mangler begrepene for å beskrive hva som har hendt med dem.

Skeptikerne mener at kritikerne av haarp-teknologien, slik som forfatteren av denne boken, lever i fantasiverden og snakker om science fiction. Men vi mener at fremtiden er her nå og dens skyggesider preger allerede livet vårt. Vi er opptatt av hvordan vi kan beskytte oss selv og vår familier.

De norske haarp-radarene ligger i Tromsø og i Svalbard. De tilhører EISCAT, et privat internasjonalt vitenskapelig selskap. Forfatteren mener at de er ikke under demokratisk kontroll».

EMP – bøker er dedikert til ofrene i krigen som føres i globaliseringens navn med skjulte våpen innen miljø, vær, klima og medisin.

EMP – bøkenes visjon er å spre videre tanken om universell fred.

Forfatter Maarit M. Hanssen
Pris:200,-KR + PORTO

Kjøpes HER prøv denne direkte linken https://www.kolofon.no/index.aspx?pid=2208&docid=71

Ta også kontakt med carl andreas hope rydsaa
carlrydsaa@hotmail.com
mobil:46130614

Vist 237 ganger. Følges av 1 person.
Annonse